Company Portfolio

LOFhealing

.

In dit project was de manier van werken wat anders dan gebruikelijk. De klant wilde een actieve rol spelen in het ontwerpproces, dus gedurende deze tijd hadden we nauw contact met haar.

Dit resulteerde in een bijzondere samenwerking waar de opdrachtgever zichzelf echt kon uiten, waardoor het resultaat echt bij het bedrijf paste.

Om dit bedrijf vorm te geven, hadden we verschillende korte ontmoetingen met onze klant om te identificeren wat haar dagelijkse acties zijn, wat haar stijl is en wat ze in haar bedrijf zou willen uitstralen. We kwamen tot de conclusie dat het bedrijf een duidelijke, straight-forward en down-to-earth uitstraling moet hebben, zodat haar klanten weten waar ze aan toe zijn.

LOF 001 Color Scheme scaled

Die stijl hebben we gevisualiseerd in een Logo Ontwerp, maar we hebben ook een handleiding gemaakt voor de huisstijl. Met beide resultaten hebben we een website ontworpen, met alle informatie en visualisatie die de klant graag duidelijk naar voren wilt laten komen voor haar cliënten.

Het logo is opgebouwd uit de belangrijkste aandachtspunten van LOFhealing. Dit zijn vertrouwen, positieve mindset en heling. Elk van de wervelingen vertegenwoordigt een ander trefwoord. De algehele vorm van het logo kan worden gezien als een positieve spiraal of als een abstracte visualisatie van een omhelzend mens.