Raak geïnspireerd

Logo Ontwerp

.

Het familiebedrijf werd opgericht in 1998 en begon met 40 demontabele boxen voor de huisvesting en het welzijn van paarden.

Het logo bestaat uit een paard en een tent. De eigenaar van Stable & Rent heeft tijdens het klantgesprek aangegeven dat ze op evenementen te herkennen zijn aan de unieke vorm van deze tenten. Om dit fenomeen verder te realiseren is deze karakteristieke vorm ook terug te vinden in het logo.

Onderdeel van L.S.V. Leiden.

Het Infection and Immunity Symposium is een jaarlijkse bijeenkomst georganiseerd door en voor de masterstudenten I&I. De symposiumcommissie wilde een logo dat past bij het thema van dit jaar: The Enemy Within.

Het logo is gebaseerd op het MSc I&I-logo, een bacterie en een virus gecombineerd, in een paars kleurenpalet. Voor dit thema is het paard van Troje een goed voorbeeld om de innerlijke vijand te laten zien. Het vergrootglas illustreert wat het symposium gaat doen, de details bekijken en inzoomen.

Deze organisatie is onderdeel van de Universiteit Utrecht.

De wens om nieuwe natuur te combineren met een sociale, duurzame, levende gemeenschap komt dan ook voort uit de ervaringen die we in Finland hebben opgedaan, vanwege onze liefde voor de natuur, maar ook vanwege onze onvrede over de huidige (economische) situatie met betrekking tot de huizenmarkt. . Het delen van woonlasten binnen een gemeenschap maakt wonen een stuk betaalbaarder, zodat je kunt leven op een manier die echt bij je past.

Een ander Logo Ontwerp, dit keer voor Uw webshop specialist! Dit bedrijf maakt prachtige webshops in een klein tijdsbestek en ook nog eens voor een eerlijke prijs.

DECOUPESALON is een kapper gevestigd in Nederland, die ook micro haarpigmentatie MHP uitvoert.

De eigenaar is sociaal en houdt van een goed gesprek. Als je hier naar de kapper gaat, voel je je als thuis en wordt je hartelijk ontvangen. Zeker iets om uit te proberen!

Een bijzondere kapper gecombineerd met MHP, iets wat je niet veel ziet, dat maakt dit bedrijf bijzonder.

Een Logo Ontwerp voor de Jacobushoeve Streekwinkel. De inspiratie is gebaseerd op een boerenleven met koeien en veel liefde. Een geïntegreerd hart tussen de poten van de koe om de saamhorigheid tussen het bedrijf en de klanten te tonen!

Visgids Brabant, een bedrijf dat dagtochten op de Biesbosch organiseert voor het jagen op roofvissen waar je meer te weten komt over vistechnieken, aassoorten en de roofvissen die hier rondzwemmen.


Voor de eigenaar van het bedrijf, Erik Reker, ontwierpen we hun nieuwe logo met de Brabantse vlag en familieschild als inspiratie. De roofvis komt voort uit het doel van het bedrijf.

Dit ontwerp voor Kringloopmetmij is geïnspireerd op de producten die dit bedrijf verkoopt. Deze 4 attributen vertegenwoordigen de totale verkochte items.

De ronde pijlen geven aan dat deze producten tweedehands zijn en bij aankoop een nieuw leven krijgen.

De kleuren zijn pastels, wat past bij de persoonlijke stijl van de eigenaar van dit bedrijf, Babet Trommelen.

Prijzen

.

Logo Ontwerp

174

95

exclusief BTW

Deze prijs is een indicatieprijs en kan per project verschillen en is klantspecifiek.

Bestandenpakket

inbegrepen

Interesse in een offerte op maat?

Veelgestelde Vragen

U krijgt 3 concepten voorgeschoteld en deze concepten worden in verschillende versies gepresenteerd. Deze verschillende versies variëren in kleur, compositie, lettertypen, enz.

Op dit presentatieformulier ziet u ook de HEX-kleurcodes en de gebruikte lettertypen.

Zodra u de Offerte heeft bevestigd, gaan wij aan de slag met uw project. De levertijd is afhankelijk van de benodigde hoeveelheid werk.

De gemiddelde levertijd is 3-7 dagen.

Dat doen we zeker! Voordat we aan uw project beginnen, willen we graag een kort gesprek met u hebben over het bedrijf, de diensten en de stijl. Na dit gesprek gaan we aan de slag met jouw project!

U ontvangt een bestandenpakket met daarin allerlei bestandsformaten van uw project. Dit bestandenpakket bevat .png, .jpg, .pdf en .eps.

Deze bestanden zullen ook in verschillende resoluties zijn: 75 ppi (laag) en 300 ppi (hoog) kwaliteit.

Daarnaast zullen de bestanden zowel in RGB als in CMYK zijn, waarvan de doelen worden uitgelegd in een uitlegbestand, dat ook wordt meegeleverd.

U kunt dit project bestellen door een e-mail te sturen naar info@bakxdesign.nl, door het contactformulier op de Contact pagina in te vullen, of door op de Bestel nu knop hierboven te klikken, die u naar een nieuwe e-mail leidt.